Banner

Vindt ie grappig 6

Het is even geleden (2014) dat er een nieuw deel in de Vindt ie grappig cartoonserie is verschenen, maar deze zomer is het dan toch weer zover: Vindt ie grappig 6 komt eraan!

Meinder heeft een naam hoog te houden als het gaat om cartoons met woordspelingen en onderbroekenlol en dat doet hij dan ook weer met verve. Hij beweert zelfs dat dit deel beter is dan àl zijn voorgangers, dus dat wekt hoge verwachtingen! De humor is sterker en meer in balans en heeft regelmatig een rauw randje, waarbij zelfs liefhebbers van satire en zwarte humor hun gezicht niet meer in de plooi kunnen houden. Hier en daar zijn ook politieke en maatschappelijk kritische grappen uitgewerkt, maar dan op zo'n tijdloze manier dat het volgende week nog steeds grappig is. Kortom: hou je van lachen om onzinnige en banale situaties uit het dagelijks leven? Dan mag deze bundel absoluut niet ontbreken in je boekenkast!

De eerste 50 verkochte exemplaren worden geleverd met een ex libris, wat net als Vindt ie grappig 5 inhoudt, dat je er een gratis gedrukte schets van de voorpagina bij krijgt. Hierop kan al op voorhand worden ingeschreven, dus wees er snel bij!

Vindt ie grappig 6 zal (net als de vorige 5 delen) officieel voor het eerst te koop zijn op het Kamper Stripspektakel te Kampen, welke dit jaar op zaterdag 18 augustus 2018 gehouden wordt (de toegang is gratis). Meinder zal ze die dag voorzien van een mooie signatuur, dus kom vooral langs dan!

Voor de zuidelijke stripliefhebbers doet Meinder het nog even dunnetjes over met een tweede release datum en wel tijdens het Brabants Stripspektakel op zaterdag 1 september 2018 in de Koningshof te Veldhoven. Graag tot dan!

 

Specs

Formaat: 21 x 14,8 cm

Druk: volledig in kleur

Omvang: 60 pagina's

Prijs: 6 euro

Ex libris: eerste 50 exemplaren

Release datum: 18 augustus en 1 september 2018