Banner

Home

homeimg

Welkom, leuk dat je me hebt gevonden!

Meinder.nl is ook op facebook te vinden! 

Mijn naam is Meinder Buynink en ik ben tekenaar in hart en nieren. Al vanaf het moment dat ik potloden kon vasthouden was tekenen één van mijn meest favoriete bezigheden en dat is het tot op de dag van vandaag nog steeds. Ik teken onder andere cartoons, strips, illustraties, als ook animaties, storyboards, characterdesigns en logo's.

Neem nou de cartoons van 'Vindt ie grappig', inmiddels ben ik met de zesde bundel uit deze serie bezig. Lekker lachen geblazen om onzinnige situaties, dubbelzinnige uitspraken, woordspelingen en vooral onderbroekenlol... mijn specialiteit :-)

Of bekijk de strips van 'Bouke', die ik samen met John Endeman maak. Bouke is een boertje dat naar de stad is verhuisd en daar de meest bizarre avonturen beleeft en ontzettend rare figuren ontmoet.

Ook kun je een blik werpen in mijn portfolio, om te zien wat ik voor menig mens en bedrijf heb gemaakt. Wie weet kan ik ook iets voor jou beTEKENEN?

Voor 'mijn' animaties, die ik gemaakt heb met mijn ani-maatjes Hans Mader en Wilmer Buynink, ga je wel naar een andere website (vrees niet, o stervelijke, dit gaat volledig automatisch), het is zeker de moeite waard ze eens te bekijken!

Voor de webshop ga je ook naar een andere website (ook automatisch). Poppema Landbouwminiaturen was zo vriendelijk om mijn boekjes in hun assortiment op te nemen.

Voel je vrij om contact met me op te nemen, dit kan vrij gemakkelijk met het contactformuliertje hier onderop de pagina. Graag tot gauw.